В Пловдив представят "Промяната"

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
07:20 / 08.07.2014
1408
Днес от 15.00 часа в залата на Общински съвет - Пловдив на ул. "Авксентий Велешки" ще бъде представена програма "Промяната" на благотворителна фондация "Reach for Change" за подкрепа на социални предприемачи в неправителствения сектор. 

За представянето на програмата в Пловдив пристига Юрий Вълковски, мениджър на "Reach for Change" за България.
Срещата се организира от Община Пловдив и Георги Титюков, зам.-кмет по "Спорт, младежки дейности и социална политика".

Благотворителна фондация "Reach for Change" в рамките на осъществяването на благотворителния проект "Промяната" в партньорство с компанията "Нова Броудкастинг Груп" организира отворен конкурс за социални предприемачи, предлагащи иновативни социални идеи в ранен етап на реализация с цел да се подобри животът на децата и юношите в България.

Конкурсът е отворен за всички физически лица и неправителствени организации, които притежават иновативна идея, ентусиазъм, предприемачески дух и силна мотивация, за да реализират промяната за българските деца. 

Победителят в конкурса ще получи не само публичност и обществено внимание. Той или тя ще си спечели място и в т.н. Инкубатор на фондация "Reach for Change". Той включва финансова подкрепа (в размер на 30 000 лв.), професионални съвети и насоки, както и нужното медийно отразяване, за да може да развие плановете си и да постигне възможно най-голямо положително въздействие върху живота на децата.

Освен основния победител 4 други социални предприемачи ще получат сумата от 7500 лв. и също ще се възползват от възможностите за медийно популяризиране, бизнес менторство и контакти в международната мрежа на Reach for Change.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
Цвета Караянчева в община "Родопи": Имаме амбиция за открито упра...
Загадка от "Кючука": Кой е с предимство?
Чудесни новини за детето, малтретирано в Пловдив: Добре е и ходи ...
Наглостта на тарикатите в Пловдив няма край
Неприятно преживяване за десетки пътници, решили да пътуват с бър...
Аварии оставиха хиляди в Пловдив и областта без вода в почивния д...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).