В "Коматево" ще ремонтират улици с изненадващи 1 млн. лева

Автор: Мариана Панчева
Коментари (0)
17:05 / 14.01.2018
4554
Ул. "Лозарска", ул. "Бадемите" и ул. "Енос" са сред възможните, които ще се ремонтират от средствата в размер на 1 000 000 лева, заделени в бюджета за 2018-а за основен ремонт на улична мрежа в квартал "Коматево". 

Това заяви за читателите на Plovdiv24.bg кметът на район "Южен" Борислав Инчев. Кои точно обекти ще бъдат включени в списъка, все още не е определено, а това е така, защото решението за заделяне на тази сериозна целева сума дошло изненадващо.

"Признавам си, че не съм очаквал и не съм го вярвал", коментира Инчев. Той бе категоричен, че районната администрация ще подходи изключително сериозно към задачата, ще се направят срещи с живущи в квартала и със сдружение "Коматевци за Коматево", за да кажат хората какво искат да се направи с тези средства.

"Ул. Лозарска, ул. Бадемите, ул. Енос лично за мен трябва да са на първо място", изтъкна Инчев.

След откриване новото крило на детска градина "Ралица" пък е наложително да се обърне внимание на тротоарите и необходимостта от поставяне на антипаркинг колчета в зоната по ул. "Захаридово" и ул. "Обнова", изброи още районният кмет.

Като цяло работата по определените улици, които и да са те, няма да е малко - на места ще е необходимо запълване на дупки, на места подсилване на основите, преасфалтиране на определени участъци, коригиране нивата на бордюрите, изграждане на тротоарни настилки, описа предстоящата работа Инчев.


Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
Производители бесни: Нямат ли срам? Купуват марулята от борсата з...
Наглеци и некадърници
Сигнал: Това истина ли е?
Скандалът в БСП Пловдив-област се разраства, намекнаха за еднолич...
Румънци продадоха на двойка от Пловдив този пръстен! В заложна къ...
Спомени от чернобилския дъжд в Пловдив: Двама приятели починаха, ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).