Успех в дигиталния маркетинг и търговия? Възможен е с Digital4Plovdiv 2019

Автор: Георги Кирилов
Коментари (0)
12:55 / 29.11.2019
1518
Digital4Plovdiv е едно от най-мащабните събития за онлайн маркетинг и търговия. Тази година конференцията ще се проведе от 30 ноември до 1 декември в Конгресния център на Международен панаир Пловдив. Както всяка година Digital4Plovdiv ще запознае посетителите с някои от най-смелите и провокиращи мисълта професионалисти в дигиталния маркетинг и търговия в България, предоставяйки на присъстващите нови стратегии и иновативни технологии, както и най-добри практики от успешни онлайн маркетингови кампании. От изграждане на лоялността на клиентите до увеличаване на продажбите и постигане на по-голяма ангажираност на потребителите, програмата Digital4Plovdiv 2019 е специално създадена, за да помогне на участниците да получат информация и съвети по актуални теми и казуси свързани с онлайн бизнеса, как  да подобрят обслужването на клиентите си и да използват дигиталните  инструменти за постигане на по-продуктивни бизнес резултати.

Digital4Plovdiv е шанс да ...

- Видите и чуете лидерите в сферата на дигиталния маркетинг и търговия

- Придобиете представа за нововъзникващите стратегии, най-новите иновативни технологии и най-добрите практики в сферата

Потопете се в теми като стратегии за съдържание, успешни Facebook кампании, Инфлуенс маркетинг, ангажиране на клиенти, мениджмънт на социални медии, SEO и PPC кампании, копирайтинг, различни подходи и анализи.  Digital4Plovdiv ще ви даде всички елементи, необходими за постигане на успех в дигиталния маркетинг и търговия!

Защо да присъствате на Digital4Plovdiv 2019?

Блестящо съдържание

Задълбочени, насочени към последните тенденции лекции за онлайн маркетинг.

Невероятни лектори

Водещи експерти и компании, включително SEOMAX, Xplora BG, WebFocus, Wedeom, Media Start, InteractAge, Copy Vibes и други!

Нетуъркинг

Опитни маркетолози, мениджъри, стратези, копирайтъри, уеб дизайнери, с които да се запознаете – невероятна възможност за изграждане и разширяване на вашата мрежа от социални и бизнес контакти.


Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
БСП Пловдив: Социализмът означава безплатно образование и здравео...
Шофьор: Отнемане на книжките на всички, които смятат, че синият е...
Бляскава церемония събра известни особи в Пловдив
ОД МВР Пловдив предприема засилени мерки за сигурност
Пловдив показва на какво е способен
Почина големият хуморист Здравко Попов


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).