Уникални кадри от Околовръстното! Кметът: Тия мантинели ме притесняват

Автор: Васил Динев
Коментари (3)
09:32 / 21.05.2021
14776
Кметът на Пловдив Здравко Димитров и инж. Иван Досев, член на Управителния съвет на Агенция "Пътна инфраструктура“, инспектираха участъка с новопоставените мантинели на Околовръстното шосе, който предизвика протестите на жители от населени места край Пловдив, предаде репортер на Plovdiv24.bg.

Поканих представител на АПИ, за да решим проблема с мантинелите на ремонтирания участък. Има начини, длъжни сме да реагираме. Не е приятно едно рехабилитирано съоръжение да носи негативи. Първо трябваше да се направи новият участък и едва тогава да се рехабилитира старият.

"На практика не върши работа - ако спукаш гума, няма как да реагираш. Тия мантинели мен лично ме притесняват. Не може локалът на Околовръстното на София да е по-широк от нашето Околовръстно. На Пловдив са му нужни вътрешен и външен ринг", заяви кметът.

"В момента се извършва превантивен ремонт. Ще има преработка на проекта и където има възможност, ще се предвидят площадки за спиране. Възможностите за инциденти и спукване на гуми са минимизирани след ремонта. Нужно е удвояване - по две ленти в посока, вървим в тази посока. Имаме избран изпълнител за проектиране на удвояването. Всичките процедури са доста дълги и точно затова сега го ремонтирахме. Ще отнеме повече от година и половина - две, докато реално стартира удвояването, защото има процедури по отчуждаване и т.н. Мантинелите ще останат", обясни от своя страна представителят на АПИ.

Този браузър не поддържа видео елемента.


Виж коментарите (3)

Още по темата (32):
17.01.2024 Окончателно: Иво Лудия влиза зад решетките за 10 години
21.04.2023 10 години затвор за Иво Лудия
23.03.2023 Адвокати опитват да намалят присъдата на Иво Лудия, затрил пиян 3
живота
21.03.2023 Иво Лудия обжалва 10-годишна присъда
16.02.2023 Иво Лудия по спешност в болница!
03.10.2022 Иво Лудия влиза в затвора за много години!
Още новини от Новини от Пловдив:
Сигнал: Това истина ли е?
Скандалът в БСП Пловдив-област се разраства, намекнаха за еднолич...
Румънци продадоха на двойка от Пловдив този пръстен! В заложна къ...
Спомени от чернобилския дъжд в Пловдив: Двама приятели починаха, ...
Абитуриенти от Пловдив "подариха" рози на покойната си любима учи...
За първи път в Източна Европа и на кирилица: Когато в Пловдив зап...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).