Удареният в петък пешеходец хукнал пред автобуса да гони кучето си

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (6)
11:02 / 19.07.2010
3121
Злощастна поредица от обстоятелства довела до смъртта на 68-годишния мъж, който бе блъснат от автобус на градския транспорт до панаира в петък вечерта, научи Plovdiv24.bg. Автобусът по линия 66 се е движил от Пожарната в района в посока "Брезовско шосе" с изключително ниска скорост, тъй като му е предстоял десен завой, обясни пред наш репортер управителят на транспортната фирма "Грация" Валери Лозанов.

Човекът е пресякъл пред автобуса на около 6 метра след пешеходната пътека. След това обаче кучето, което е водел със себе си, се отскубнало от ръцете му и хукнало в обратна посока, което накарало и собственикът му да направи същото без да се огледа. След това всичко се случило за секунди - човекът се оказал между автобуса и лек автомобил, движещ се направо по централния булевард. Поради ниската скорост на автобуса, позволила му лесно да спре, от удара пешеходецът е получил сравнително леки наранявания в ръцете, но за лош късмет е паднал на главата си и получил тежка мозъчно-черепна травма, от която по-късно починал.

Виж коментарите (6)

Още по темата (2):
17.07.2010 Блъснатият вчера от автобус пешеходец е починал
16.07.2010 Автобус блъсна и рани тежко пешеходец
Още новини от Новини от Пловдив:
Не е "Столипиново", Центърът на Пловдив е, а от ОП "Чистота" подм...
Обрат! Обезщетение от 5 200 евро за Ральо Ралев!
Прокуратурата: Няма установено наличие на алкохол в кръвта на Кри...
Приятел на Кристиан: Трябваше ли по този начин да си научиш урока...
Затворът в Пловдив стана като хотел - бани, кухни, трапезарии
Интересни рокади в пловдивската прокуратура


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).