УХТ с шатра на кандидат-студента в центъра на Пловдив

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
13:28 / 22.06.2020
2218
Университетът по хранителни технологии /УХТ/ кани всички, които искат да продължат образованието си в сферата на хранителната и туристическата индустрия на Главната улица пред община Пловдив.

На 27 юни от 11 до 17 ч. в центъра на града ще бъде разпъната първата шатра на кандидат-студента във връзка с приемна кампания 2020.

На разположение на посетителите ще бъдат експерти от Учебен отдел, преподаватели и студенти, които ще ги запознаят с условията и реда за кандидатстване и ще отговарят на всички въпроси, свързани с подаване на документи и записване в УХТ.

Лично от ректора проф. Пламен Моллов и от неговите заместници ще разберат какви са предимствата на обучението в Алма матер на храните и напитките.

Домакините са подготвили за посетителите вкусни изненади, сътворени благодарение на знанията и уменията, които придобиват възпитаниците на престижното висше училище, единствено на Балканския полуостров.

Редовните изпити за прием в УХТ са на 9 юли. И те ще се проведат online, за да има равнопоставеност между кандидатите. Официално документи за кандидатстване ще се подават от 23 юни до 7 юли 2020 г. според Справочника на кандидат-студента за 2020 година.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
Променят маршрутите на три автобуса в Пловдив
Любими изпълнители ще пеят в Пловдив в подкрепа на обществено зна...
Академичният съвет на АМТИИ-Пловдив избра заместник-ректорите си
Адвокат от Пловдив: Днес се разправях с групичка келеши, гледат т...
Кметът на Пловдив свиква партиите на консултации
МВР Пловдив лови нарушители


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).