Турски студенти замесени в екшъна, при който пострада пловдивчанин

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (50)
12:26 / 01.11.2013
12786
Турски граждани, най-вероятно студенти, са замесени в екшъна, за който по-рано Plovdiv24.bg писа. Това потвърдиха пред репортер на сайта от пловдивската полиция. Инцидентът се е случил на булевард "Руски" близо до Търговската гимназия. 

Припомняме, че около 17.30 часа вчера на кръстовището на бул. "Руски" и ул. "Гладстон" в Пловдив 32-годишният пловдивчанин Д.П. е бил нападнат и удрян от наглеците, тъй като ритнал бронята на колата им - син "Мини Купър", защото возилото за малко да мине през него на зелен пешеходен светофар.

"Водачът е бил с още 4 негови приятели и са турци. Гонили са пешеходеца и само случаен униформен полицай го е спасил от по-сериозни последици. Студенти във ВМИ, возят се в един син "Мини Купър" с ХХ-номер", написа пък читател на Plovdiv24.bg в коментар под новината.

Шофьорът на миникупъра - А.К., турски гражданин, е задържан в ареста за 24 часа и по случая е образувано бързо производство.

Виж коментарите (50)
Още новини от Новини от Пловдив:
Пловдивчани гневни на новите порти на Източната порта: Като в зат...
В Пловдив жена получи бяла роза - някои разчетоха това като злове...
Пловдивчанка за Централна поща: Огромното й постмодерно туловище ...
Община Пловдив дава близо 2 млн. лв. за контрольори за лечебните ...
Музеят на авиацията с вход свободен днес
Единственият булевард в Пловдив, по който не минават автобуси?


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).