Тръба експлодира и наводни кръстовището на ВСИ

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (7)
09:25 / 19.10.2012
7481
Водопроводна тръба буквално експлодира като фонтан и наводни част от кръстовището на ВСИ, предаде репортер на Plovdiv24.bg

Инцидентът е станал рано тази сутрин. В момента аварията се отстранява от екипи на "Водоснабдяване и канализация", като в района е струпана многобройна техника. На мястото има и представители на пловдивската полиция, а причините за аварията все още не са ясни.

Аварията до ВСИ е авария на водопровод. Сигналът за този теч е регистриран в 6,00 ч. тази сутрин в Диспечерски пункт на ВиК Пловдив. Аварийна група работи в момента, след осигуряване на организация на пътното движение от КАТ Пловдив. Необходима е намеса на Ситигаз Пловдив, което в момента се координира, за да продължим работа по аварията. В рамките на деня ще бъде отстранена, ако не възникне друга ситуация, съобщиха от пресцентъра на "ВиК" ЕООД. 

Виж коментарите (7)
Още новини от Новини от Пловдив:
Адвокатката на Караджов: Предполагаме, че има оръжие и заплашва, ...
Домът на бившия полицай Венцеслав Караджов е блокиран от полиция,...
Експолицаят Караджов, осъден на доживотен затвор се е барикадирал...
Кметът на Пловдив ще посрещне Стефка Костадинова
Кметът на Пловдив: При 200 км/ч е невъзможно
Отцепиха част от Цар Симеоновата градина!


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).