Три дни веселие, игри, приказен карнавал и голяма торта за 45 години на ДГ "Росица"

Автор: Мариана Панчева
Коментари (1)
16:15 / 08.05.2017
11649
Тридневен купон очаква малки и големи по повод 45-годишния рожден ден на пловдивската ДГ "Росица".

Екип на Plovdiv24.bg се срещна с директора на градината Пенка Дончева, която разкри част от изненадите за празника следващата седмица. 

"Всички инициативи целят повече веселие и настроение и за децата, и за учителите и за родителите", сподели тя. 

И така - рожденият ден започва на 9 май сутринта с куклен театър в двора на градината. Следобедът пък е голямото тържествено откриване на честванията за 45-тата годишнина (17 часа), последвано от малък концерт и голям празник, към който ще се присъединят семействата на малчуганите. Родители и деца ще се включат в работни групи, за да нарисуват своите мечти. 

"За мен ще е чест да присъстват всички наши колеги, приятели, както и бивши служители на градината", сподели Пенка Дончева. 

Вторият ден (10 май) ще е посветен на спорта и игрите, а на третия (11 май) ще е пъстрият приказен карнавал за децата. Тогава малчуганите ще разрежат и голямата торта, която ще бележи края на празниците. 

Освен рожден ден детската градина ще отбележи и 22 години от старта на международна програма "Стъпка по стъпка", похвали се гордата директорка. 

"Рейтингът ни е много висок", посочи тя. "Щастливи сме, че сме търсена градина. Предлагаме качествена и добра услуга, екипът е квалифициран и отговорен."

От 1996 година ДГ "Росица" е единствената в града под тепетата, включена в международната програма "Стъпка по стъпка". За това време градината е успяла да се утвърди като модел на образователен център по програмата за Южна България, предоставя динамична образователна среда, реализира възпитателния процес със съдействие на родителите, спечелила е 5 международни проекта и посреща своя рожден ден с куп престижни отличия, хвалят се още от екипа на "Росица".



Виж коментарите (1)
Още новини от Новини от Пловдив:
Капитана пак отърва кожата
В Брестовица направиха първа копка на нов довеждащ водопровод
Тези са арестуваните за крупната измама в Пловдив
В Пловдив порязаха шофьора на камиона с 400 кг хероин
"Прослав" няма да е първият естествен резерват в Пловдив
Вече асфалтират улица "Петър Стоев"


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).