Този е един от най-скандалните дилъри в Пловдив

Автор: Георги Василев
Коментари (2)
10:22 / 16.09.2020
15050
Дилърът от район "Източен“ Георги Ангелов, който в махалата познават като Гонго, днес се изправи пред магистратите от окръжния съд в Пловдив заради скандалната случка с блъснатата патрулка по време на сделка с дрога от края на миналата година, предаде репортер на Plovdiv24.bg.

Гонго трябваше да бъде представляван от двама защитници – Йордан Давчев и Росица Драгинова, но нито един от тях не пристигна в съдебната зала. По-късно стана ясно, че подсъдимият се е отказал от услугите на Давчев, понеже нямал достатъчно пари, за да си позволи неговата защита, а Драгинова била в болничен. Поради тази причина и делото беше отложено за друга дата.

Припомняме, че скандалният арест на Гонго потресе квартал Изгрев на 11 декември м.г. По данни на прокуратурата, на въпросната дата той бил заредил лек автомобил "Мерцедес“ с дрога и чакал за наркосделка на улица "Ландос“.

Схемата била надушена от криминалисти на местното районно, които пристигнали на място със служебен автомобил, за да сложат прангите на Гонго. Дилърът се уплашил, врътнал ключа и тръгнал да бяга. Последвала гонка по улиците на квартала, като дилърът не спирал въпреки сигнализацията на униформените. Тъй като нямал книжка се оплел в маневрите и в един момент ударил полицейската кола.

Той бил заловен и арестуван. В багажника му била открита дрога. Гонго получил няколко обвинения – за каране без да има книжка, за възпрепятстване на полицаи, за разпространение на 19 грама хероин (на стойност 969 лева), за притежание на наркотици на обща стойност 7751,70 лева и 10 стандартни ловни патрона без разрешително.

Делото продължава през октомври.

Виж коментарите (2)

Още по темата (7):
02.02.2022 Наложиха най-тежкото наказание на Гонго
02.02.2022 Изкараха Гонго света вода ненапита
18.01.2022 Скандал на делото срещу дилъра Гонго, блъснал патрулка! Прокурор: Свидетелят лъже!
11.10.2021 Несериозно отношение към делото срещу скандалния Гонго, който блъсна патрулка в Пловдив
17.05.2021 Гонго, който блъсна патрулка, се яви в съда отново изтупан, демонстриращ добро благосъстояние
08.04.2021 Гонго, който блъсна патрулка, с наведена глава пред съда
Още новини от Новини от Пловдив:
Забавен надпис на автомобил в пловдивска регистрация предизвика ф...
Район "Северен" се подготвя за нови ремонти на улици и тротоари, ...
Пловдивчанин поиска глобяване на пешеходци: Тази игра на руска ру...
Сигнал: Сервизаджии образуваха ново сметище в Пловдив
Удар между коли затапи Околовръстното на Пловдив, има полиция
На празник като на празник, район "Южен" се отчете


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).