Този чужденец ли сътвори нелепата мизерия в артистичния квартал на Пловдив?

Автор: Васил Динев
Коментари (5)
22:57 / 17.05.2017
14739
Предполагаемият извършител на вандалския акт в "Капана" е чужденец. Това твърди свидетел на случката, изненадала неприятно и търговците от квартала на творческите индустрии и минувачите тази сутрин, предаде репортер на Plovdiv24.bg.

Най-ранобудните днес се натъкнаха на грозна гледка - изпочупена бе зелената инсталация с насаждения от домати, счупена бе поливната система, а съседна сграда бе залетя с боя.

Свидетел на случилото се е живеещ от дълго време в Пловдив чужденец, който през нощта чул шум и видял какво се случва. Мъжът дълго даваше обяснения в полицията, след което се прибра у дома си - на метри от местопрестъплението.

Седнал на паважа през цялото време остана и предполагаемият извършител, който според свидетеля е швед. Пред наш репортер мъжът обаче сподели, че е от Иран и че е в Пловдив за забавление и отрече да е извършител на поругаването.

В близост до мястото има камера, която при всеки случай ще даде на полицията по-голяма яснота. Това е вторият неприятен инцидент в рамките на няколко дни в "Централен". През уикенда чисто новата чешмичка от проекта за паркинг зоната на бул. "Шести септември" осъмна счупена.

Миналата година в квартала на творческите индустрии пък се заформи скандал заради среднощен шум и групички, събиращи се да си допиват на паважа след края на работното време на заведенията.

Този браузър не поддържа видео елемента.


Виж коментарите (5)
Още новини от Новини от Пловдив:
Почина големият хуморист Здравко Попов
Кметът на Кричим след тежката катастрофа: В дните преди Възкресен...
Капитана пак отърва кожата
В Брестовица направиха първа копка на нов довеждащ водопровод
Тези са арестуваните за крупната измама в Пловдив
В Пловдив порязаха шофьора на камиона с 400 кг хероин


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).