Това остана от хотела в Пловдив, познат като място за изневери

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (2)
15:49 / 14.04.2023
53028
Здравейте, искам да Ви запозная с един огромен проблем, който съществува на булевард "Пещерско шосе" от месеци и никой не взима отношение. Така читател на Plovdiv24.bg започва сигнала си до медията ни.

И уточнява:

"Става въпрос за сградата на бившия хотел "Афродита", която е в процес на събаряне от няколко месеца. След като беше изкъртена дограмата, всички изпочупени стъкла, изолация, монтажна пяна и всякакви други остатъци от строителни материали все още се намират в и около сградата.

Достъпът до дворното място и самата сграда е необезопасено, няма никаква ограда, защитни знаци и съоръжения и други. Мястото е станало любимо за игра на децата от квартала, а строителните отпадъци се разнасят от вятъра из целия град.

След няколко оплаквания до Общинския инспекторат няма никаква реакция нито от общината, нито от собствениците, а престъпната незаинтересованост и безстопанственост продължават".

Припомняме, че за последно сградата бе използвана като хоспис за възрастни хора. А още преди това хотел "Афродита" имаше лошата слава на място, което най-често се посещавашe от двойки, жадни за интимни ласки.

Виж коментарите (2)
Още новини от Новини от Пловдив:
Спират движението по 3 улици и променят маршрутите на 7 линии
Земетресение на 7 км от Пловдив
Вижте с какво пристигна на бала си в Пловдив дъщерята на транспор...
Потресаващи кадри от пристигането на три абитуриентки пред Новоте...
В Пловдив попитаха банкера Хампарцумян има ли имотен балон и какв...
Хубави абитуриенти обраха точките пред най-високия хотел в Пловди...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).