Това кръстовище води класацията за най-велика инженерна мисъл в България

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (34)
13:53 / 04.06.2017
45356
Околовръстното шосе на Пловдив е с най-добрата пътна организация в България, но ако колите можеха да летят. Това коментира читател на Факти.бг. Няма такова Околовръстно в България и пловдивчани трябва да се гордеят с това. Най-организираното и предпочитано от всички преминаващи през околовръстното е кръстовището от Асеновград в посока Пловдив. Опашката там стига и до 2 км. То води класацията за най-великата инженерна мисъл в България. Шофьорите на МПС, докато се включат в околовръстното в посока за Пловдив, могат чакайки да изпият по едно кафе, изпушат по една цигара и дори с (удоволствие) да изядат по сандвич. 

Други пък са в ситуация на руска рулетка дали ще преминат, без да направят катастрофа и пострадат. Пожелаваме на всички европейци през 2019 г. да преминат успешно, без да пострадат през същото кръстовище, за да се насладят на културно-историческите обекти, намиращи се в Пловдив. Медалите и похвалите за измислилите тази пътна инфраструктура, на околовръстен път, оставяме на вас, водачите на МПС, лично да им ги връчвате.



Виж коментарите (34)
Още новини от Новини от Пловдив:
Хлапетии на колела с бясна скорост минават на червено, вбесиха шо...
Областният управител на Пловдив каза кога разширяват най-натоваре...
Архитектурният шедьовър на Родопите, в който може да видите лика ...
Предлагат 1600 лева заплата за юрисконсулт в община Пловдив с три...
Пловдивчани извиха огромни опашки за върбови клонки
Хиляди остават без вода в Пловдив и региона


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).