Тотев: Исканията за оставки на кметове се превръщат в Gangnam Style

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
15:46 / 08.03.2013
2171
"Това започва да се превръща в Gangnam Style", отговори шеговито кметът Иван Тотев на репортерски въпрос как ще коментира станалата вече тенденцията на протестиращите в страната да искат оставки на кметовете, предаде репортер на Plovdiv24.bg. Вече стана ясно, че жители на Хасково също искат оставката на градоначалника си. 

"Аз мисля, че това е един уреден град, но въпреки това има хора, искащи оставката на Георги Иванов. Явно това вече стана модерно", продължи коментара си в тази връзка отново с усмивка Тотев. 

Вече съвсем сериозно кметът на Пловдив заяви, че въпреки призивите и инсинуациите на някои хора за неплащане на данъците, средната събираемост в града под тепета на ден от внасянето на данъци е 410 000 лв. 

"Това е малко повече, сравнено със същия период за миналата година. От понеделник до днес имаме 201 пин кода за разплащане по електронен път, като бизнесът тепърва стартира плащанията си", каза още градоначалникът. 

"Община Пловдив продължава категорично да твърди, че данъците в Пловдив са със средни за страната стойности. Първата гимназия през тази година, а именно Руската гимназия, вече е внесла 5 хил.лв. в общинската хазна. Благодарим на пловдивчани, че не се поддават на провокациите на разни знайни и незнайни хора, които идват, пускат писма за протести, а после си ги оттеглят", коментира още той и допълни: 

"В момента даже не знаем в неделя кой ще протестира". 

Пак с усмивка на уста Тотев разказа, че след като Сергей Станишев е поискал оставката му, заявките за протести в Общината пристигат изписани с червено мастило. Тотев дори показа пред журналисти последните две такива писма, изпратени от едни и същ човек в рамките на 15 дни.


Този браузър не поддържа видео елемента.


Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
Положението в кв. "Капана" е изпуснато, ред е на Главната?
Хлапетии на колела с бясна скорост минават на червено, вбесиха шо...
Областният управител на Пловдив каза кога разширяват най-натоваре...
Архитектурният шедьовър на Родопите, в който може да видите лика ...
Предлагат 1600 лева заплата за юрисконсулт в община Пловдив с три...
Пловдивчани извиха огромни опашки за върбови клонки


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).