Титюков: Камери на възлови кръстовища и всички подлези в "Централен"!

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (2)
12:40 / 09.10.2015
3108
Кандидатът за кмет на район "Централен" и водач на листата за общински съветници на коалиция "Кауза Пловдив" Георги Титюков направи инспекция на поставените камери на Алеята на любовта, които ще следят за евентуални противообществени прояви и за идентификация на бъдещи нарушители.

"Като кмет на район "Централен" и като кандидат за този пост сигурността на жителите на района и тяхната безопасност и спокойствие са от основно значение за мен. Затова се радвам, че се реализира една моя идея и инициатива за поставяне на видеокамери на т.нар. "Алея на любовта", обясни Титюков.

"Проблемът с проституцията от много години тормози хората от квартала. В районната администрация има не малко жалби и оплаквания. Надявам се, че намерихме трайно решение и поставените камери не само ще ограничат, но и ще спрат непристойните действия, нарушаващи обществения ред, от страна на жени и мъже, които предлагат платена любов", допълни още Титюков.

По стълбовете са поставени общо 17 камери с оптична връзка и LED осветление на 16 стълба на стойност около 15 000 лева съгласно сключен договор между районната администрация и частна охранителна фирма. Наблюдението и записите ще се съхраняват във видеооперативен център, а при установена нередност сигналите ще се подават към Второ РУП.

Периметърът на камерите, който ще бъде наблюдаван непрекъснато 24 часа в денонощието, е от спирката срещу "Централна гара" до ул. "Христо Станчев" до Стоматологичния факултет на Медицинския университет.

"През следващия мандат сред основните приоритети в политиката на "Кауза Пловдив" е поставяне на видеонаблюдение на възлови кръстовища и всички подлези в район "Централен", каза кандидатът на "Кауза Пловдив" Георги Титюков.


Виж коментарите (2)

Още по темата (892):
10.05.2023 Пепа Деведжиева: Разкритията на Чингарова са след дъжд качулка
09.05.2023 Предсeдателят на РИК-Пловдив за думите на Чингарова: Не трябва да се допускат подобни внушения
09.05.2023 Бивш председател на ОИК: Твърденията на Чингарова са абсурдни
09.05.2023 Районна прокуратура Пловдив се самосезира, започва проверка
09.05.2023 Освободен зам.-кмет на "Централен" разбуни духовете с обвинения за фалшифицирани избори в Пловдив
15.10.2019 Мирно и кротко: Последната сесия на ОбС Пловдив свърши за 20 минути
Още новини от Новини от Пловдив:
За първи път в Източна Европа и на кирилица: Когато в Пловдив зап...
Родни ученици, единият от Пловдив, с пълен комплект медали на меж...
Работник в голяма фабрика в Пловдив заплашен с уволнение, бил чле...
Депутат от Пловдив напуска политиката: За да си ефективен трябва ...
Най-скъпите квартали в Пловдив, чиито цени надвишават 1 500 евро/...
Трети ден част от Гребната база в Пловдив е недостъпна заради авт...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).