ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Световни звезди и силно българско участие в тазгодишното издание на "Нощ на звездите" в Пловдив
Автор: Екип Plovdiv24.bg 07:00 / 01.06.2022Коментари (0)2899
©
Звездният спектакъл "Нощ на звездите“ ще огрее небето над Античен театър довечера. За втора поредна година жителите и гостите на града ще могат да се насладят на магията на впечатляващото шоу, чието 11-то издание е под патронажа на кмета Здравко Димитров.

Отново едни от най-великите имена на световния шоу елит ще се качат на българска сцена в името на една велика кауза – българските талантливи деца. За първи път в историята на шоуто публиката ще се наслади и на сериозно българско участие, а режисурата на спектакъла е поверена в ръцете на вълшебната Веселка Кунчева, позната на българската публика със своя интересен и въздействащ режисьорски поглед.

На сцената отново ще се качи един от най-титулуваните клоуни в света и обичан от българската публика – Хуш Ма Хуш. Ще видим и харизматичния "диаболист“ Пиер Маршан, който е изправял на крака дори княжеското семейство по време на престижния цирков фестивал в Монте Карло. За първи път на българска сцена, директно от най-престижните френски кабаретни театри, идват "майсторите на черно-белите обувки“- впечатляващите братя-близнаци Роман и Слава. Те са част от програмите на най-големите вариететни и кабаретни театри, сред които дори гигантът Crazy Horse в Париж. Ще станем свидетели и на "Icarian Games“, представени от великолепните братя Седеньос.

И тази година световноизвестният екстремен артист Фреди Нок ще докаже, че за него височината е абстрактна величина. Носителят на 22 световни рекорда за пореден път ще развълнува родната публика и ще предложи зрелищно изпълнение, което може да бъде видяно само на сцената на "Нощ на звездите“.

Тазгодишният звезден афиш включва и изпълнението на четирима изключително силни мъже, чийто номер съчетава изключителна сила с елегантна визия и свръх баланс. Популярните балансьори Уайт Готик ще докажат, че красотата, силата и приятелството ще спасят света. Младият талант в акробатиката Алекс Костов пък ще ни покаже своята сила и съвършен баланс.

На 1 юни ще се насладим на ритъма на изкуството, поднесен от оркестъра на Държавна опера – Пловдив, с диригент Константин Добройков. Ще се вълнуваме на музиката на обичаните P.I.F., Керана и Космонавтите, както и любимеца на много българи – актьорът и музикант Влади Михайлов, познат от сериала "Братя“.

Водещи на тазгодишното издание на спектакъла ще бъдат очарователната Лили Бързева и талантливият Александър Алексиев, които ще излязат на сцената във формат, който никога не е поставян досега в шоуто.

За Община Пловдив е гордост и удоволствие да застане рамо до рамо с всички тези изключителни звезди в името на успехите на българските младежи. Очаква ни вълшебно и наситено с емоции шоу, деца и възрастни ще се смеят и мечтаят заедно!

По повод 1 юни организаторите са предвидили вход свободен за деца до 6 години. Билети за спектакъла могат да бъдат намерени в мрежата на Eventim и Grabo.







Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Стрелба в Москва
Бомби в училищата
Мигрантски натиск към България
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: