Със сълзи в очите Петър Петров прие статуетката за администрация, близка до хората

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (2)
13:12 / 31.10.2012
2616
Със сълзи в очите от вълнение, кметът на "Източен" Петър Петров прие статуетката и грамотата, с които беше награден за създаване на администрация, близка до хората и отговаряща на техните нужди, предаде репортер на Plovdiv24.bg. В кабинета си в сградата на районната администрацията Петров получи признанието от фондация "Помогни на нуждаещите се", колеж "Източен европейски образователен център", граждански форум "Съвет на нацията" и Национален интелектуален парламент по евроинтеграция. 

"Още при встъпването ми в длъжност, като задача номер 1 с целия колектив си бяхме поставили именно човешкото отношение към гражданите на "Източен", заяви по време на церемонията Петров. Той разказа, че повод за наградата е помощ, оказана от районната администрация на член на фондация "Помогни на нуждаещите се", изпаднал в много тежко социално положение. Човекът е бил настанен в общинско жилище, впоследствие дори е осиновил няколко деца.

"С упорит труд вече 5-та година доказваме, че действително намерихме правилния път към хората, за което получаваме и много благодарности от жителите на района", каза още Петров. Той беше поздравен от шефката на Агенция "Социално подпомагане" Пловдив Надя Танева, омбудсмана Димитър Атанасов, колеги и гости.


Този браузър не поддържа видео елемента.


Виж коментарите (2)
Още новини от Новини от Пловдив:
Пловдивската журналистика осиротя! Загубихме голямо име
Вторият обвиняем за бруталната катастрофа с "Порше Кайен" не се п...
Възстановяват щетите по булевард "Руски" след трагичния инцидент
Тежко отмъщение застигна шофьор на такси в Пловдив
В Пловдив оказаха голяма чест на испански дипломат
Кръгла маса за домашното насилие в Пловдив


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).