Съмнения за майцеубийство разтърсиха пловдивски квартал

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (35)
15:42 / 16.03.2010
11377
Смъртен случай на улица "Бряст" шокира днес съседите в района, научи Plovdiv24.bg. От ОД МВР Пловдив обясниха пред наш репортер, че е намерена починала възрастна жена, но причините за смъртта й ще се разследват тепърва. Най-вероятно обаче става дума за убийство. В ареста за 24 часа е задържан Красимир Костадинов, който според съседите системно пребивал майка си - Славка.

Те споделят, че жената от години е била малтретирана от сина си. Последният особено жесток побой е бил преди два дни. От болницата са определили състоянието й като много тежко, почти безнадеждно, и не са я приели. Днес жената е намерена смъртно обезобразена. Една от причините за смъртта, която се разследва, е след прерязване на вените на китките.

Научихме, че личният лекар д-р Петлехем Минасян е издала смъртния акт без да види трупа, само след посещение на сина в кабинета й. Като причина за смъртта е вписано сърдечен удар, което според съдебните лекари категорично не отговаря на истината, тъй като тя е обезобразена. Съседите са шокирани как е възможно личният лекар да издаде смъртен акт без да види трупа. По чиста случайност, съседите разбират за инцидента, тъй като Красимир е забравил личната карта на майка си. Ако съседите не го бяха засекли, нищо чудно случая да се потули и никой да не разбере за него, коментираха живущи в района.

Съседи шушукат още, че преди време при сходни, но неразследвани обстоятелства, е починал и баща му. Той е бил тежко болен и Красимир е трябвало да полага грижи за него. По същия начин е била и ситуацията с майка му Славка. Вместо да се грижи за тях обаче, Красимир им вземал пенсиите и си купувал алкохол с тях. Срещу него са подавани десетки жалби в полицията, в прокуратурата, пред кмета на голяма община и пред районния кмет, но не са вземани никакви мерки да се предотврати бъдещ инцидент.

За сега Красимир е задържан за 24 часа в ареста и най-вероятно срещу него ще бъде повдигнато обвинение. Ако полиция и прокуратура отново си затворят очите, той може да се върне и инцидентите в иначе спокойния квартал да продължат.

Виж коментарите (35)

Още по темата (2):
17.03.2010 Старо заболяване убило 70-годишната жена, живяла със сина си-насилник
16.03.2010 Лекарката, издала смъртен акт без да види трупа: Направих каквото трябва
Още новини от Новини от Пловдив:
Хлапетии на колела с бясна скорост минават на червено, вбесиха шо...
Областният управител на Пловдив каза кога разширяват най-натоваре...
Архитектурният шедьовър на Родопите, в който може да видите лика ...
Предлагат 1600 лева заплата за юрисконсулт в община Пловдив с три...
Пловдивчани извиха огромни опашки за върбови клонки
Хиляди остават без вода в Пловдив и региона


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).