Сълзи, прошка и обещание: Шофьорът на аудито се срещна с жената на една от жертвите!

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (159)
16:22 / 23.11.2016
132582
Любомир Трайков, син на транспортния бос Младен Трайков, се срещна днес с вдовицата Корнелия Петкова. "Блиц" попадна случайно на покъртителната гледка, в която и виновникът да го няма вече Атанас Ламбджиев, и покрусената вдовица плачеха едновременно.

"Тук съм, за да се извиня на жената, да й кажа, че много съжалявам и че искам да не беше ставал този ужас, но не знам как да върна времето. Когато стана катастрофата, аз идвах от заведение с приятели, където бях пил само 2 чаши вино. Не съм бил пиян и не съм бил дрогиран. Понякога пуша цигари с марихуана, понякога съм опитвал дрога, но същата вечер не бях в напушено състояние. 

Искам да се срещам с Корнелия постоянно и с децата й, наистина не знам какво да правя и как да я успокоя. Нямам намерение да се крия от правосъдието и ще си понеса последствията", каза 26-годишния Любомир Трайков.

"Не мразя това момче, трябва да прощаваме, мразех го единствено, когато разбрах, че той е убил мъжа ми и е отнел любовта на живота ми. Мразех го единствено в нощта, в която разбрах, че той е виновникът за катастрофата. Сега вече съм му простила", не спря да плаче Корнелия и да гали ръката на момчето.

Тя отново благодари за кампанията, която поде, за да се помогне на почерненото семейство, което беше останало дори без пари за хляб. Сега много съпричастни българи и хора от чужбина, превеждат пари по сметката, обявена от кампанията. 

За децата се носят много играчки, хранителни продукти и дрехи. Има обаче много неща, които почерненото семейство не може да ползва и не са необходими, затова Корнелия Петкова помоли всички храни, дрехи и обувки да бъдат изпращани в Пловдив в офиса на "Еконт" в квартал "Прослав". Нещата, които не могат да се ползват от семейството, ще бъдат закарани в помощ на приюта на отец Иван в Нови Хан, който вече е уведомен за това.

Днес на срещата присъства и бащата на виновника за катастрофата - бизнесменът Младен Трайков. Той връчи финансова помощ на вдовицата и заяви, че поема оттук нататък грижата за трите й деца до навършване на пълнолетие. 

"Искрено съжаляваме за тази огромна драма, ще помагаме с каквото можем", коментира бизнесменът.

Любомир Трайков се натресе с висока скорост в колата на Атанас Ламбджиев. На място загинаха 46-годишният мъж, който остави сирачета 3 деца, 42-годишната му колежка Виолета, която остави едногодишно бебе, в мозъчна смърт е 23-годишно момиче, което също е било в колата. Ударът е бил толкова страшен, че пожарникарите са рязали колата за да извадят жертвите.

Любомир Трайков каза, че според него е шофирал със 70-80 км в час, но не е убеден, може да са били и повече.

Всеки, който иска, може да помогне на семейството с дарение по следната сметка:

BG02FINV915010UB310453
Fibank Първа инвестиционна банка
Корнелия Георгиева Петкова


Виж коментарите (159)

Още по темата (102):
17.07.2020 Вдовицата Корнелия: До последен дъх ще се боря да изчистя паметта на моя
съпруг
28.05.2020 Адвокатите на Корнелия Петкова: Нови коли и джипове? Клевети!
26.05.2020 Корнелия Петкова организира протест, вижте исканията й
25.05.2020 Братът на Любомир Трайков пред Plovdiv24.bg: Мълчахме до сега, но стига
вече!
25.05.2020 Вдовицата на загиналия при зверската катастрофа на "Руски" продължава своята борба
22.05.2020 Говори съпругата на единия от тримата загинали в зловещата катастрофа на бул. "Руски"
Още новини от Новини от Пловдив:
Производители бесни: Нямат ли срам? Купуват марулята от борсата з...
Наглеци и некадърници
Сигнал: Това истина ли е?
Скандалът в БСП Пловдив-област се разраства, намекнаха за еднолич...
Румънци продадоха на двойка от Пловдив този пръстен! В заложна къ...
Спомени от чернобилския дъжд в Пловдив: Двама приятели починаха, ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).