Страхотен скандал между две съседки в Пловдив заради мокра тераса

Автор: Мариана Панчева
Коментари (2)
22:05 / 26.03.2018
18954
Пловдивчанка ремонтира терасата си и поиска парите за това от своя съседка. За проблема пред Plovdiv24.bg разказа потърпевшата, арена на междуособиците е блок 107 вх. Б в "Тракия". От документацията по казуса се вижда, че заявление за проблема съседката от първия етаж е подала още през лятото на 2016 година. Тогава тя се оплакала, че всеки път, когато вали, от остъклената терасата на втория етаж тече.

На място идва комисия от районната администрация. Установено е, че по тавана на терасата от първия етаж няма мокри петна и изменения на мазилката, по стените също няма изменение и нарушение на мазилката. Апартаментът на втория етаж е с ремонтирана тераса и няма причина да тече на по-долния етаж, се сочи още в констатацията.

Това обаче не задоволява госпожата и тя се жали отново. Така през февруари - в определен от нея час и ден (12 февруари) идва втора комисия. Експертите установяват мокри петна, а това кара съседката да направи ремонт на тавана на своята тераса, изисквайки средствата за ремонта - 150 лева, от съседката. 

Виж коментарите (2)
Още новини от Новини от Пловдив:
Положението в кв. "Капана" е изпуснато, ред е на Главната?
Хлапетии на колела с бясна скорост минават на червено, вбесиха шо...
Областният управител на Пловдив каза кога разширяват най-натоваре...
Архитектурният шедьовър на Родопите, в който може да видите лика ...
Предлагат 1600 лева заплата за юрисконсулт в община Пловдив с три...
Пловдивчани извиха огромни опашки за върбови клонки


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).