Стефка Костадинова и министърът на спорта жури на олимпийски мини игри

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
14:15 / 04.06.2010
1664
Стефка Костадинова и министърът на спорта Свилен Нейков отново ще участват на олимпиада. Само, че този път те ще бъдат жури на игрите, в които ще се включат деца от район "Централен". Надпреварата ще бъде в неделя, когато сили ще премерят над 100 малчугани от детските градини.

Състезанията ще се проведат на на спортен комплекс "Тракия" (СКЛАТ "Тракия") от 10.30 часа и в тях са включени всички олимпийски дисциплини, само, че в мини вариант. Олимпийските мини игри ще бъдат поредната инициатива, насочена за развитието на децата в „Централен". Те се организират от кмета на района Райна Петрова и са продължение на празненствата за 1 юни.

Петрова награди днес децата, които участваха в конкурс за рисунка "Един свят с повече усмивки". За победител беше определена Венета Павлова от детска градина "Мирослава". На второ място беше избрана рисунката на Михаил Дечев от детска градина "Щурче". 6-годишната възпитаничка на детска градина "Майчина грижа" Велизара Филипова завоюва третото място. На всички бяха раздадени грамоти за участие и предметни награди.

Конкурсът беше насочен към децата от подготвителните групи от всички детски градини в район „Централен". Освен първите три места, жури от специалисти беше отличило и две специални награди - за нова техника - рисуване, в комбинация с апликация и отлична композиция на предмети. Всички рисунки ще бъдат изложени през месец юни в сградата на администрацията на район "Централен".

Този браузър не поддържа видео елемента.


(с) ПОТВ


Източник: ПОТВ

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
За две седмици затварят възлово кръстовище в "Южен"
Пловдивчанин: 6 жертви и 5 тежко пострадали в този участък!
Пейков: Ако бях кмет на Пловдив, не бих допуснал на Альоша да се ...
Нова промяна в движението в "Западен", но за кратко
Зов за помощ! Калин отново има нужда от средства за животоспасява...
Адвокатката на барикадиралия се полицай: Опитал е да се обеси на ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).