Staropramen претворява автентичния дух на Златна Прага в Пловдив

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (1)
13:58 / 02.06.2017
4055
От утре емблематичният квартал на града под тепетата ще бъде домакин на изключително вълнуващо събитие, което ще донесе истинска бирена наслада на своите посетители - за едно свежо и незабравимо начало на летния сезон. Фестивалът за градска култура "Капана Фест" Лято 2017, придобил известност и голям авторитет сред творческите среди у нас, заедно с Пражка бира №1 в света - Staropramen, ще посрещне всички почитатели на творческите изживявания. От 2 до 4 юни включително, несравнимият Пловдив ще срещне емблематичното чешко пиво с ентусиастите, готови да превърнат дните на фестивала в запомнящо се пътешествие до Златна Прага.

Премиалната марка е генерален спонсор на тазгодишното издание на феста и има удоволствието да приветства и изненада всички негови посетители. За да могат те лесно и бързо да открият Staropramen и неговите два вкуса - Lager и Dark, на територията на "Капана Фест" Лято 2017 ще бъдат разположени няколко пункта, които ще разпространяват неповторимата пражка атмосфера всеки ден. Работилницата Staropramen ChefXperience e eдна от локациите на Пражка бира №1 в света, която ще представлява своеобразно кулинарно изживяване. Шеф-готвач Росен Чакъров ще представи най-добрите комбинации между Staropramen Lager и Staropramen Dark със специално подбрани ястия от новата платформа на бирата. Вкусовите характеристики на предложенията от менюто на шеф Чакъров ще допълнят перфектното усещането, което носи премиалното чешко пиво и ще очароват всички гости на фестивала. Любителите готвачи могат да изпробват демонстрираните рецепти в домашни условия, следвайки онлайн рецептите в платформата за бира и храна на сайта на Staropramen.

Още по-специални моменти очакват посетителите, избрали да участват в играта, организирана от Staropramen. "БОГАТИЯТ ВКУС НА ЖИВОТА" ще направи бирената наслада едно авантюристично преживяване за вкусовите рецептори. Тя се състои в дегустация на Staropramen Lager и Staropramen Dark и препоръчаната към тях комбинация с превъзходно ястие за още по-богат вкус. Целта е да бъдат разпознати съставките на опитаната храна. Броят на отгатнатите съставки ще определи и каква награда ще спечели всеки, избрал да прекара първия летен уикенд в автентичния дух на Златна Прага.

Staropramen е символ на чешкото пивоварно богатство вече 148 години и като такъв не спира да радва ценителите на висококачествената бира. Не само безспорните вкусови характеристики и ненадминато качество, но и оригиналното присъствие сред любителите на марката са предпоставка за искреното желание на Пражка бира №1 в света да удовлетвори всички, зажаднели за свежи емоции и бирено настроение. Станете част от Staropramen и всички комплименти, които той е подготвил за вас, и изживейте едно автентично пътуване до Златна Прага с "Капана Фест" Лято 2017 и Пражка бира №1. Na zdravi!

Виж коментарите (1)
Още новини от Новини от Пловдив:
Тежко е състоянието на момченцето, което пострада при взрив на га...
255 жилищни, 3 административни и 102 други сгради са започнали да...
Дете е прието в болница в Пловдив с опасност за живота
Нагли циганчета стъжниха живота на пловдивчанка пред КАТ
Бивш общинар: Какво пречи Пловдив да е като Монпелие и да има без...
Пловдивчанка: Такива комплексари със спортни екипи и бръснати гла...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).