Спипаха втори ученик с дрога в Пловдив

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (1)
17:06 / 09.10.2020
4201
Малко преди началото на новата учебна година директорът на пловдивската полиция Йордан Рогачев обяви, че инициира социално-отговорна кампания "Да пазим децата!“ с която служителите на реда в ще бъдат приоритетно ангажирани със сигурността на ученици и възпитаници на учебните заведения, разположени на прилежащата и територия.

Част от мерките, свързани с тази сигурност са засилените полицейски акции срещу разпространението на наркотици в училищата и районите около тях. Днес само няколко часа след като униформени от Четвърто РУ намериха дрога в 15-годишен ученик и задържаха дилърите от които момчето я е купило, служители на друго районно управление задържаха с наркотик и 17-годишен ученик.

Служители на Трето РУ, извършили проверка на И. И. К. на 17 години, ученик от гр. Пловдив и установили, че момчето държи в себе си високо рискови наркотични вещества. При посредвали процесуално следствени действия от момчето е иззет канабис с тегло от около 70 грама. В хода на започнатото бързо производство разследващите ще установят и откъде ученикът е придобил дрогата.

Виж коментарите (1)
Още новини от Новини от Пловдив:
Справедливост застигна шофьор на автобус в Пловдив
Собственици на масиви: Изкупуват ни черешите по 8 лв., в Пловдив ...
Локомотив блъсна камион на малко познат прелез в Пловдив
Три автомобила са замесени в опасната каскада в Кючука
Кола се обърна в Кючука, пожарникари вадят жена и дете
6 дни улица в Стария град е затрупана от самосрутила се къща


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).