Спипаха сериен онанист в Пловдив!

Автор: Георги Василев
Коментари (1)
21:05 / 17.01.2020
37875
Сериен онанист, който на няколко пъти нарушавал обществения ред в Пловдив с гнусните си действия, се размина с условна присъда след сключено споразумение с прокуратурата, предаде репортер на Plovdiv24.bg.

Нарушителят действал в края на юли. На няколко пъти в полицията постъпвали сигнали срещу мъжа, който извършвал непристойни действия, грубо нарушаващи обществения ред и изрязващи явно неуважение към обществото.

За място той бил избрал спирката на ВСИ, която се намира на булевард "Санкт Петербург“. Сигналите за онанирането на въпросното място били подадени на 16, 22, 23 и 29 юли. В последния ден служители на полицията го спипали на място и го арестували.

По-късно на онаниста му било повдигнато обвинение за хулиганство и той бил изправен пред съда. Там заявил, че разбира в какво е обвинен и се признава за виновен. Пожелал делото да приключи със споразумение.

Съдът се съгласил и му наложил 4-месечна условна присъда с 4-годишен изпитателен срок. Освен това мъжът ще трябва да плати и 167 лева разноски по досъдебното производство. Определението е окончателно и не подлежи на обжалване и протест.

Виж коментарите (1)
Още новини от Новини от Пловдив:
Безплатна "синя зона" в Пловдив
Пловдивчанин измина 200 км, за да вземе инвалидната си количка
Тихомълком пуснаха новоасфалтираната улица "Д-р Георги Странски" ...
Изненади в листата на ГЕРБ - Пловдив за изборите на 9 юни
МВР с интересен ход след статията на Plovdiv24.bg за безобразията...
Семейство от "Базар Капана": Боядисваме само борци


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).