Специален кетъринг от Porto Greco за ръководството на Тотнъм и Локо Пловдив

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
11:07 / 18.09.2020
6031
Ресторант Porto Greco имаше удоволствието и честта да осигури кетъринга на ръководството на английския отбор Тотнъм и местния Локомотив Пловдив снощи. Двата отбора играха на стадион "Локомотив" като двубоят, завършил с резултат 1:2 в полза на Тотнъм, беше част от втория предварителен кръг на Лига Европа.

Във футболната нощ ресторант Porto Greco посрещна десетки фенове на футбола, които похапваха вкусно, докато тръпнеха пред екрана за развитието на мача.

Заради противоепидемични мерки публика на стадиона не беше допусната, а почитателите на "шпорите" и "смърфовете" наблюдаваха дербито в ресторанта, само на минути разстояние от стадион "Локомотив", и се наслаждаваха на майсторски приготвени ястия от гръцката и европейската кухня.

За година и половина от създаването си ресторант Porto Greco се утвърди като средиземноморски ресторант, еталон за качество. Продуктите, които се използват в Porto Greco, са подбрани специално и са винаги пресни и качествени.

Ресторантът работи приоритетно със суровини от малки производители.

Предлага огромно разнообразие от пресни риби, морски дарове, традиционни гръцки специалитети и ястия от съвременната европейска кухня.

Телефон за резервации: 089 7777 126

Телефон за доставка: 0893 06 06 01

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
Положението в кв. "Капана" е изпуснато, ред е на Главната?
Хлапетии на колела с бясна скорост минават на червено, вбесиха шо...
Областният управител на Пловдив каза кога разширяват най-натоваре...
Архитектурният шедьовър на Родопите, в който може да видите лика ...
Предлагат 1600 лева заплата за юрисконсулт в община Пловдив с три...
Пловдивчани извиха огромни опашки за върбови клонки


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).