Собственик на домашно куче разгневи пловдивчанин

Автор: Васил Динев
Коментари (56)
16:02 / 14.03.2017
16003
Читател на Plovdiv24.bg се свърза с нас, за да сподели проблем, който според него се наблюдава от дълго време. Ето и разказа му:

"Здравейте. Пиша по повод статиията Ви "Акция "Куче" в Пловдив! С повод ли разхождате любимците си и чистите ли след тях?". Искам да ви разкажа за един господин, който от години разхожда далматинеца си в района на бул. "Марица юг" между "железния" мост и моста на бул. "Васил Априлов" по алеята до самата река.

Редовно минава пред високия блок на бул. "Марица" №8 всяка сутрин в интервала 7.30-8.00 ч. и вечер около 18 ч. Кучето най-редовно е пуснато свободно (както се вижда и от снимката) и ходи по голяма нужда в тревните площи до велоалеята, където са посадени цветя и нови дръвчета.

Цялата алейка е минирана от това куче. Собственикът му нито веднъж не се наведе и да почисти след любимеца си, а това нещо продължава буквално от години. Многократно аз, а и други хора, сме му правили забележки, но той подминава това с пълно мълчание.....и продължава по описания начин.

Вчера сигнализирах и Пловдивския общински инспекторат, но ако и вие пишете за проблема и повече хора са запознати и има нетърпимост към подобни прояви, сигурно те ще намалеят. Поздрави".


Виж коментарите (56)
Още новини от Новини от Пловдив:
Снимка показва как е изглеждала Главната на Пловдив, когато по не...
Даваме 78 000 лева за близо 100 химически тоалетни в Пловдив
Асфалтираха най-новата улица в Пловдив, строителите блокираха кол...
Производители бесни: Нямат ли срам? Купуват марулята от борсата з...
Наглеци и некадърници
Сигнал: Това истина ли е?


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).