"Smokini" - гурме в сърцето на Пловдив

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (4)
11:40 / 29.01.2018
6696
Сгушен в тихите калдъръмени улички близо до Капана, ресторант "Smokini" ще ви поднесе неповторимо кулинарно изживяване в уютна атмосфера. Разчупеният винтидж интериор, романтичната лятна градина и кокетна тераса с великолепна гледка ще допълнят усещането за хармония и гастронаслада.

Прясно приготвените и изискани блюда, отличното обслужване и наслагването на вкусове, носят удоволствие за небцето и духа - истински триумф за сетивата. Ако сте ценител на вкусната храна и ароматното вино, "Smokini" ще ви предложи интригуващо меню и палитра от вкусове, които ще задоволят и най-придерчивия вкус.

Ястията съчетават традицията с новаторското. Следвайки философията "Едва ли има по-голяма наслада от насладата да творим", в основата на менюто на ресторант "Smokini" е експерименталната кухня, която винаги провокира към търсене на нови рецепти и разгадаване на кулинарни тайни. Освен ястия от българската кухня, можете да опитате интернационални специалитети - всички блюда са приготвени с майсторски финес и поднесени с много любов. Сред изкушенията на майстор-готвачите са: "Запечено карамелизирано френско козе сирене", "Пълнена моцарела", "Гъши дроб с карамелизирани круши и свежа мента", "Цитрусова сьомга на плоча", "Телешки пепър стек" и още много кулинарни предизвикателства.

Предразполагащ за задушевни разговори, един от изисканите ресторанти в Пловдив, "Smokini" е чудесно място, където можете да се насладите на приятна компания и да опитате експлозия от вкусове, свежи подправки и нестандартни идеи в кулинарията.

За финал...

Красива гледка в сърцето на Пловдив, хубаво, многопластово вино и ефирни десерти, приготвени до най-малкия детайл с висококачествени продукти - за перфектния завършек на една вечеря.


Виж коментарите (4)
Още новини от Новини от Пловдив:
Проверяват изба "Дядо Пламен" за фалшив алкохол
Свържете се с най-добрите професионалисти в Пловдив - Представяме...
Починала е пловдивчанката, чиято история разчувства мнозина
Млада двойка не хареса живота в Пловдив, осъществиха мечтата си з...
5 места в Пловдив без вода
1/4 от "Рогошко шосе" е почти готова, за повече няма пари


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).