Следователка описа детайлно жестокото убийство на Милена

Автор: Васил Динев
Коментари (0)
14:47 / 02.07.2018
17877
В Окръжен съд Пловдив днес продължава делото за жестокото убийство в Куртово Конаре, предаде репортер на Plovdiv24.bg. Магистратите разпитаха следователката, говорила с Илиян след убийството, която по думите му го накарала да си признае вината. Проведе се и очна ставка между оперативния работник и обвиняемия. Ето и разказа на следователката:

"При посещението на адреса видях едно добре поддържано жилище с много снимки на двамата по стените, някои от тях с надписи "любов". От бабата и майката на Илиян разбрах, че двамата са се сгодили и планирали сватба през март следващата година, дори заведение били запазили.
 
До момента, докато не видях съобщенията на Милена във вайбър, нищо не подсказваше за конфликт между двамата. Те обаче разкрили грубо отношение и ревност. Освен това по снимките на трупа личаха наранявания и много кръв. Той говореше за пробождане в сърцето, говореше за рана в сърцето", сподели още Льолева.

Действието на Илиян, а именно завиването на Милена с одеяло, след като я пробол, тя описа като последващ опит на убийците, познаващи жертвите си, да положат грижи за убитите. Илиян например дал обяснение, че иска да стопли Милена.

А когато Милена тръгнала на работа във фаталната нощ, той помислил, че го напуска, защото момичето носело найлонов плик, а впоследстие се оказало, че тоава са работните й дрехи. Милена от своя страна работила нощни смени, тъй като заплащането за това било по-добро, целта й била двамата да са финансово стабилни, да започнат семейния си живот стабилно, изплащали и техника. Освен това Илиян разказал, че бил заделил средства за празнуване на новогодишните празници, Милена обаче казала, че половината от тях ще оставят за ремонт. Тогава Илиян се разгневил откъде накъде тя ще се разпорежда с тази сума, стана ясно още в съда.

При разпитите Илиян бил силно притеснен. "Но с него сме водили разговори с приятелски тон, диалогът вървеше нормално", категорична бе оперативната служителка.

Този браузър не поддържа видео елемента.


Виж коментарите (0)

Още по темата (57):
09.04.2021 4 години след убийството на Милена в Куртово Конаре има окончателна присъда за убиеца
02.11.2020 Не пуснаха журналисти на делото срещу убиеца на Милена Динова
29.06.2020 15 години затвор за убийството на Милена!
29.06.2020 Илиян Рангелов не е бил дрогиран при самопризнанията
12.03.2020 Доведоха Илиян Рангелов с маска в съда, делото пропадна
12.03.2020 Упоен ли е бил Илиян, преди да признае вина за убийството на Милена?
Още новини от Новини от Пловдив:
Кои легенди от музикалната индустрия пристигат в Пловдив и тази г...
Ръст на населението в Пловдив и областта
Справедливост застигна шофьор на автобус в Пловдив
Собственици на масиви: Изкупуват ни черешите по 8 лв., в Пловдив ...
Локомотив блъсна камион на малко познат прелез в Пловдив
Три автомобила са замесени в опасната каскада в Кючука


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).