Славчо Атанасов потъна в скръб, загуби много близък човек

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (2)
16:44 / 30.07.2020
32879
Бившият кмет на Пловдив Славчо Атанасов потъна в скръб. Ето какво написа той в социалната мрежа Фейсбук:

"Споделям голяма болка, приятели. Почина моят тъст Сивко Славов, бащата на съпругата ми Елена. Един мъж, когото безкрайно съм уважавал, почитал и обичал. От него видях пример и научих какво е честност, почтеност, човечност и всеотдайност към близките и семейството. На него кръстихме дъщеря ни Силвия. В деня на сватбата ни с Елена, той ми каза така: "Синко, жената управлява семейството, но мъжът е този, който го крепи. И трябва да живееш така, че да не се срамиш от делата си, когато един ден се явиш пред лицето на Бог".

Болката ни е огромна, но с Елена сме сигурни, че душата му е на светло и добро място в Божиите селения, защото беше такъв човек, светъл и добър. От сърце изказвам съболезнованията си на всички, които му бяха близки. Прегръщам силно и съпругата си, защото тя страда най-много. Бог да прости, татко! Светъл път и мир за душата ти. Трудно ще се преборим с твоята липса".

Виж коментарите (2)
Още новини от Новини от Пловдив:
Производители бесни: Нямат ли срам? Купуват марулята от борсата з...
Наглеци и некадърници
Сигнал: Това истина ли е?
Скандалът в БСП Пловдив-област се разраства, намекнаха за еднолич...
Румънци продадоха на двойка от Пловдив този пръстен! В заложна къ...
Спомени от чернобилския дъжд в Пловдив: Двама приятели починаха, ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).