Славчо Атанасов: Заедно да почистим Пловдив

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
14:19 / 10.12.2008
1667
Уважаеми пловдивчани,
тази събота община Пловдив стартира кампанията "За един по-чист и по-зелен град". Идеята е периодично всички ние да се включваме със собствени сили за почистването на нашия любим град. Когато човек полага труд и усилия за нещо, той обикновено и най-добре го оценява и пази. Цялата администрация на община Пловдив, заедно с районните кметства, общинските фирми, общинските предприятия, училищата, служителите на ДКЦ-тата и болниците, пенсионерите, децата от социалните домове, журналисти от пловдивските медии, представители на доброволчески организации и неправителствени организации ще се включат в почистването. Нека всеки от Вас, който иска да излезе да почисти пред своя дом, близката градина, площадката, на която играят нашите деца и внуци. Нека да пазим чисто и живеем добре в нашия Пловдив.

Добре дошъл е и всеки от Вас, който наистина милее за нашия град и иска той да стане по-добро място за живеене. Нека да го направим такъв всички заедно! Акцията стартира в 10:00 часа на 13 декември.

Очаквам ви. Нека грижата за нашия град да стане грижа на всички ни.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
Безплатни изследвания днес в Пловдив
Препродажбата на билети продължава
30 индийци ще карат градски автобуси в Пловдив, дават им жилища и...
Няколко въпроса след фаталната катастрофа на булевард "Руски"
В западната част на Пловдив: Вдигат му чистачките, но не му пука
Историческо богослужение на митрополит Николай в Дубай


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).