Славчо Атанасов: Искам безусловна подкрепа

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (34)
15:21 / 25.10.2011
8851
"Първият тур на изборите беше тържество на партиите. Това се видя ясно. Вторият тур обаче е малко по-различен, защото на него участват вече само двама кандидати. Той е мажоритарен вот. Надявам се хората масово да гласуват в неделя на балотажа", с тези думи започна пресконференцията си Славчо Атанасов, на която получи подкрепата на "Независим фронт за спасение на България", предаде репортер на Plovdiv24.bg.

Атанасов обяви, че държи да получава подкрепа от политически партии само безусловно, а не срещу обещаване на бъдещи постове в управлението на Пловдив. "Искам да ме подкрепят заради моята личност. Ако не могат да ми дадат такава безусловна подкрепа, по-добре да не ми я дават изобщо", бяха думите на претендента за кмет, издигнат от ВМРО-НИЕ и редица други партии и организации.

"Алтернативите пред пловдивчани са две - или да гласуват за един независим кмет, какъвто винаги съм бил, или да дадат гласа си за един кмет-марионетка. Ако Тотев спечели, истинският кмет на Пловдив ще бъде Цветан Цветанов и/или Бойко Борисов", продължи Славчо Атанасов и добави:

"Аз не съм се впил в кметското място. Имам две висши образования и за себе си нямам притеснения, че ще успея да си изкарвам хляба."

Много остро той реагира на обвиненията, че е сочен като представител на олигарсите в града ни и попита:

"Кой е олигархът всъщност? Аз, който живея в 62 кв.м. апартамент, или Иван Тотев, който строи втори хотел и кара AUDI Q7 за 200 000 лева?"

Атанасов призова към обединение на гражданите в тези трудни времена, както и да се спре разделението на леви и десни, защото в Пловдив има проблеми за решаване и те трябва да се решават с усилията на всички заедно.

"Разделението не води до нищо добро! Дори в момента една Германия на национално ниво се управлява и от левицата, и от десницата! Вместо да се обединяваме и да търсим контакт, ние пак се делим безумно!", заяви емоционално Славчо Атанасов и добави, че ако той стане кмет, ще предложи на ГЕРБ да участват в управлението на града, защото това е най-голямата партия и тя също може да помогне за подобряване състоянието на Пловдив.

"От тях обаче зависи дали ще приемат", завърши Славчо Атанасов.

От ГЕРБ веднага коментираха думите на Атанасов, специално за Plovdiv24.bg. Какво казаха, прочетете ТУК!



Този браузър не поддържа видео елемента.


(c) ПОТВ

Виж коментарите (34)

Още по темата (764):
08.10.2012 ГЕРБ отваря нова страница в Калофер
08.10.2012 Румен Стоянов спечели частичните местни избори за кмет на Калофер
03.10.2012 Искра Радева: Подкрепете Лалка Драгоева за кмет на Калофер
28.09.2012 Безплатни медицински прегледи в Калофер
27.09.2012 Безплатни медицински прегледи в Калофер
20.09.2012 Кандидатът на ГЕРБ за кмет на Калофер Лалка Драгоева се срещна с пенсионери
Още новини от Новини от Пловдив:
Пловдив изпревари Варна по население
"Смирненски" е непреходим! Шофьори: Изведнъж всичко спря, този пр...
Прокуратурата се самосезира заради мутренските изпълнения на буле...
81-годишен шофьор блъсна жена в Пловдив
Повдигат обвинение на шофьорката, ударила на пътя две момичета от...
НАП установи нарушение в детски център в Пловдив


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).