Шофьорът на колата, в която се натресе полицаят: Той е виновен!

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (5)
16:15 / 18.03.2014
4188
Полицаят е виновен за катастрофата. Аз си карах нормално, когато отсреща ми се натресе единият от двамата мотористи с униформа, които идваха с мотори. Нямам обяснение как се завъртя, вероятно изгуби управление, защото е логично да ме удари челно от лявата страна, а той ме удари в дясната, изкриви калника, удари се в стъклото на колата, спука го, превъртя се и изхвърча в храстите. Това разказа възрастният шофьор на старо "Пежо", който доста време след мелето беше на мястото на инцидента.

Притеснен, човекът каза, че няма представа какво е провокирало сблъсъка, но е категоричен, че той не е нарушил пътните правила. На място имаше няколко мотора с полицаи от звено "Сигма" и следовател. Установява се кой е виновникът за мелето. Както съобщихме, преди обед в парк "Отдих и култура" в Пловдив, моторизиран полицай се блъсна челно в кола.

Ченгето е в болница е, предстои да му бъде направен скенер на главата. От Университетска болница преди минути съобщиха и добрата новина. Временната опасност за живота на полицая е отминала. Той има счупване на лицеви кости. Засегнати са синусите. Не се знае дали ще му бъде направена операция, това тепърва ще решават лекарите.



Източник: БЛИЦ

Виж коментарите (5)
Още новини от Новини от Пловдив:
Трети ден част от Гребната база в Пловдив е недостъпна заради авт...
Емблематична фигура за Пловдив стана почетен гражданин на града
Хиляди рози разцъфтяха по булевардите в Пловдив, кошници и саксии...
Студентка разработи симулация за предотвратяване на наводнения в ...
Облачно ще е времето днес в Пловдив
Променят маршрутите на три автобуса в Пловдив


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).