Шофьор си плати "синята зона" в Пловдив, но му сложиха скоба

Автор: Екатерина Трайкова
Коментари (5)
16:39 / 09.08.2019
6184
Скоба на гумата се оказа последната придобивка по колата на пловдивчанин, научи Plovdiv24.bg. Парадоксален се оказа този факт, тъй като за разлика от много други неизрядни водачи, въпросният шофьор онагледи със снимка разказа си, и показа как прилежно е изпратил два на брой SMS-а с желание да се възползва от платеното паркомястото в рамките на 2 часа.

Голяма била почудата му обаче, когато преди изтичане на платения му престой, той се върнал до автомобила си и го заварил вече скобиран.

"Когато си платиш синята зона, но служителите на общината не ти проверят правилно номера и въпреки това ти сложат скоба. За капак след 20 мин трябва да си на работа... " - лаконично обяснява преживяванията си злощастният шофьор в социалната мрежа.

Оказало се, че в бързината общинските служители, отговорни за надзора и поставянето на скоби по неправилно паркиралите автомобили, не обърнали внимание на номера на пловдивчанина, започващ с РР, и му поставили скоба, понеже преценили, че номерът му започва РВ, а SMS за возило с подобен номер нямало.

Цялата ситуация се изяснила минути по-късно, и за щастие приключила щастливо, без санкции за обърканите служители и изрядния шофьор, който потеглил на работа.

Виж коментарите (5)
Още новини от Новини от Пловдив:
Патрулка не спря на "Стоп", пострадаха полицайка и шофьорка
Отбелязаха 50 години от създаването на отделението по диализно ле...
След статия на Plovdiv24.bg премахнаха грозни и незаконни реклами...
Много грозна история с възрастна жена пред "Кауфланд"
Проверяват изба "Дядо Пламен" за фалшив алкохол
Свържете се с най-добрите професионалисти в Пловдив - Представяме...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).