Шофьор отнесе бензиностанция в Пловдив, съдът го оправда

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (3)
17:28 / 16.07.2017
38614
Без никакви санкции се размина пловдивчанин, който заредил гориво на бензиностанция и с мръсна газ отпрашил, отнасяйки цяла колонка. Той потеглил със "Ситроен ксара", независимо че маркучът за зареждане бил още на резервоара му. Не се върнал дори да плати. Инцидентът станал на бензиностанция на бул. "Пещерско шосе" в Пловдив. Служителите така и не разбрали от какво е бил продиктуван - дали от невнимание и разсеяност на шофьора или поради нежелание да си плати горивото. 

Той обаче причинил имуществени вреди на фирмата. От КАТ констатирали, че това е катастрофа и водачът е бил длъжен да изчака пристигането на пътни полицаи, а не да напуска произшествието. Съставен му бил акт с две глоби - за 20 и за 100 лева. Шофьорът беглец бил лишен от книжка за два месеца. Той обаче не бил съгласен с наказанието и го обжалвал. Пловдивският районен съд е отменил акта и наказателното постановление с аргумента, че липсва описание на нанесените щети на бензиностанцията, пише "24 часа". Решението може да бъде обжалвано.

Виж коментарите (3)
Още новини от Новини от Пловдив:
Хлапетии на колела с бясна скорост минават на червено, вбесиха шо...
Областният управител на Пловдив каза кога разширяват най-натоваре...
Архитектурният шедьовър на Родопите, в който може да видите лика ...
Предлагат 1600 лева заплата за юрисконсулт в община Пловдив с три...
Пловдивчани извиха огромни опашки за върбови клонки
Хиляди остават без вода в Пловдив и региона


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).