СУ "Св. Св. Кирил и Методий" отпразнува 45 г. от създаването си

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
16:22 / 26.05.2017
3488
Бивши и настоящи ученици от
СОУ "Св. Св.Кирил и Методий":
виж още
Намерете бивши съученици, състуденти, колеги и стари приятели! Регистрирайте се или влезте в профила си.
С грандиозен концерт в залата на Драматичен театър - Пловдив, СУ "Св. Св. Кирил и Методий" - Пловдив отбеляза 45 годишнината от създаването си. Концертът започна с реч на директорката Таня Николова, която изрази гордостта и радостта си от това, че е начело на едно от най-добрите училища. Непосредствено след речта като поздрав към публиката бе изпълнението от Хора на учителите, който изправи на крака всички в залата. 

Програмата продължи с музикални и танцови изпълнения на традиционни български песни и танци от ученици на училището. В препълнената зала гостите се насладиха на изпълнения като някои от тях бяха представени за първи път пред публика.

Бившите възпитаници на училището и гостите в залата бурно аплодираха участниците след всяко тяхно изпълнение. Концертът приключи с изпълнението на песента "Родината" на една от възпитаничките на училището - Весела Бонева. След като песента приключи на сцената бе изкарана и празничната торта със запалени свещички на нея.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
Почина големият хуморист Здравко Попов
Кметът на Кричим след тежката катастрофа: В дните преди Възкресен...
Капитана пак отърва кожата
В Брестовица направиха първа копка на нов довеждащ водопровод
Тези са арестуваните за крупната измама в Пловдив
В Пловдив порязаха шофьора на камиона с 400 кг хероин


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).