Росен Плевнелиев не спести похвалите си за Пловдив

Автор: Мариана Панчева
Коментари (3)
14:59 / 30.05.2016
8972
Пловдив си поставя амбициозната задача в следващите няколко години работещите в IT сектора да достигнат повече от 10 000 души, предаде репортер на Plovdiv24.bg. Това заяви зам.-кметът Стефан Стоянов по време на откриване най-новия офис на Telus International Europe в Capital Trade Center днес, в присъствието на инвеститора в сградата инж. Веселин Чипев

По думите му в момента в Пловдив работят 60 компании с близо 5000 заети и бе категоричен, че Общината ще продължи да подкрепя сектора, както и всеки, който желае да инвестира. 

Самият президент Росен Плевнелиев не спести похвалите си за града като лидер в аутсорсинга. 

"Пловдив е на прав път с предоставянето на добри условия за бизнес, с добро управление и инфраструктура", заяви той и припомни, че България е първа в Европа аутсорсинг дестинация и трета в света.

В офиса на Telus в Пловдив, който се намира в непосредствена близост до зала "Колодрума", вече работят 250 души, до края на годината ще бъдат наето още около 300. 

Компанията, освен отлични възможности за кариерно израстване, предлага и работа в изключително привлекателна среда - служителите могат да се възползват от зала за фирнес, йога, има и зони за релакс.


Този браузър не поддържа видео елемента.


Виж коментарите (3)
Още новини от Новини от Пловдив:
Патрулка не спря на "Стоп", пострадаха полицайка и шофьорка
Отбелязаха 50 години от създаването на отделението по диализно ле...
След статия на Plovdiv24.bg премахнаха грозни и незаконни реклами...
Много грозна история с възрастна жена пред "Кауфланд"
Проверяват изба "Дядо Пламен" за фалшив алкохол
Свържете се с най-добрите професионалисти в Пловдив - Представяме...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).