Репатрират принудително изоставени стари автомобили в "Западен"

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (6)
11:35 / 09.07.2012
3737
Със заповед на кмета на район "Западен" в община Пловдив Десислава Желязкова ще бъдат принудително репатрирани всички стари и изоставени автомобили, които се намират на терен общинска собственост. 

За целта ще бъде сформирана 4-членна комисия с участието на представители на районната администрация, на Второ РУП, ОП "Организация и контрол на транспорта" и фирмата, която има договор с общината за принудително репатриране на автомобили. Комисията ще опише всички автомобили на територията на район "Западен", които на пръв поглед са безстопанствени. За всяка една от тях ще бъде изготвен констативен протокол, в който ще се опише външния вид на колата на база визуалния контакт и ще се направи опит да се открие собственикът й. Ако такъв не бъде установен той ще бъде издирван по регистрационните номера на колата в КАТ. 

На самия автомобил ще бъде залепен специален стикер с всички данни и предписания за преместване на практически излязлото от употреба МПС. На собственика ще се даде 14-дневен срок сам да вдигне и премести колата си в частен имот или да я предаде за скрап. След това автомобилът ще бъде принудително репатриран от служители на районната администрация на отредените за това места.

Виж коментарите (6)
Още новини от Новини от Пловдив:
Отцепиха част от Цар Симеоновата градина!
Такситата в Пловдив искат да возят на по-високи тарифи
Инцидент в северната част на Пловдив!
Страхлив съдия се направи на Властелинът на пръстените
Затварят улици в Пловдив заради шествието на феновете на Ботев
Ясен е и третият хедлайнер на Hills of Rock


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).