Рейс на градския транспорт летя без спирачки по "Васил Априлов"

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (21)
12:30 / 26.06.2012
10425
Автобус от градския транспорт на Пловдив с отказали спирачки успя да изкърти мантинелата между двете платна на бул. "Васил Априлов" вчера сутринта. Возилото било минало технически преглед, преди да излезе рано сутринта да вози пътници, и било изправно, каза след катастрофата изплашената кондукторка на рейса. 

Жената обясни, че колегата й се опитал да спре на червен светофар на пешеходната пътека от северната страна на булеварда, след моста на Университета по хранителни технологии. В този момент обаче спирачките на рейса не задействали, като виновно за отказа било горещото време. За да не удари други спрели на червения светофар автомобили или да прегази пешеходец, шофьорът с около 20-годишен стаж зад волана избрал да се тресне в мантинелата. 

"Ако сега ме накарат да плащам щетите по рейса, направо напускам фирмата", се тюхкал изплашеният мъж след произшествието. Веднага след катастрофата на място бил повикан друг автобус от същата фирма превозвач, който качил ужасените пътници. 

"Няма пострадали пътници, а и ние с шофьора сме добре. Останахме си само с уплахата", каза още кондукторката.


Източник: в. "Монитор"

Виж коментарите (21)
Още новини от Новини от Пловдив:
Пълен обрат със сервиза и недоволната клиентка!
Пловдивски учен с рекорден брой награди "Питагор"
В Пловдив казват кога е подходящият момент да имаме дете
Пригответе си поне 60 лева, ако искате да ги гледате на живо в Пл...
Луксозен хотел си направи незаконен паркинг в сърцето на Пловдив
Почина Христо Баев


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).