Разочарован пловдивчанин: Защото са EVN!

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (1)
16:29 / 30.06.2020
7106
Читател на Plovdiv24.bg ни потърси, за да разкаже какво се е случило днес: "Здравейте, пише ви възмутен редовен читател. За вас и пловдивчани това може да е поредният сигнал по адрес на EVN, но ние сме поредните потърпевши от безхаберието на една от "институциите".

От снимките може да видите как са разположени тръбите за топлопроводната мрежа на новия топлопровод на улица "Рая" в "Западен". За тази градинка, която е частна собственост, ежемесечно се полагат усилия и се заплаща на фирма за поддръжката й.

Нямаме проблем с ежедневното тропане и копане. Не ни пречи прахът, който вдишваме и закусваме от 8,00 часа сутрин. За почти новия разкопан път също няма да ни е мъчно, защото сме свикнали така да се работи в града.

Но това вече е прекалено. Освен че тревата ще бъде омачкана, на местата, на които са сложени трупчетата, ще пожълтее от сянката. Има поливна система, надявам се поне тя да не е засегната. А те дори не си направиха труда да потърсят отговорни лица, за да попитат дали може, или не... Защото са EVN..."

Виж коментарите (1)
Още новини от Новини от Пловдив:
Производители бесни: Нямат ли срам? Купуват марулята от борсата з...
Наглеци и некадърници
Сигнал: Това истина ли е?
Скандалът в БСП Пловдив-област се разраства, намекнаха за еднолич...
Румънци продадоха на двойка от Пловдив този пръстен! В заложна къ...
Спомени от чернобилския дъжд в Пловдив: Двама приятели починаха, ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).