Разкриха професионални помещения за отглеждане на канабис

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (25)
12:13 / 19.05.2010
9809
Дилъри на канабис бяха заловени вчера при специализирана операция на служители от група "Наркотици"и Второ РУП, проведена в Пловдив. В хода на операцията бяха открити две професионално оборудвани помещения за отглеждане на канабис. Иззети бяха различни количества зелена и суха маса от растението. В ареста за 24 часа са задържани четирима мъже и една жена.

При претърсване в апартамент на Т.С. /40 г./ и 17-годишния му син са били намерени 7 саксии с канабис в различен стадий на растеж. В помещението, където са се отглеждали растенията, е имало специална електрическа лампа, вентилационна система с монтирани въздухопроводи, устройство за автоматично овлажняване на въздуха, измервателни уреди, отчитащи влажността и температурата на въздуха и влажността на почвата в саксиите. При личен обиск у Т.С. е било намерено пакетче с 0.964 грама канабис.

На друг адрес в къща, наета под наем от Т.С. и 29-годишната му приятелка Е.М., полицаите са открили 3 саксии с канабис, специално оборудване за отглеждане на растенията, 28 пакетчета и найлонова чанта - с общо 36.91 грама канабис, както и електронна везна.

Десет саксии с канабис в начален стадий на развитие, семена от канабис, електрона везна и 61.72 грама канабис са били иззети по време на операцията от жилище в Пловдив, обитавано от А.Б. /27 г./ от Казанлък. В таванската квартира на неговия съгражданин К.М. /32 г./ полицаите са открили електронна везна, 110.65 грама канабис и множество празни найлонови пликчета.

Този браузър не поддържа видео елемента.


В хода на операцията бяха открити две професионално оборудвани помещения за отглеждане на канабис

Виж коментарите (25)
Още новини от Новини от Пловдив:
Хлапетии на колела с бясна скорост минават на червено, вбесиха шо...
Областният управител на Пловдив каза кога разширяват най-натоваре...
Архитектурният шедьовър на Родопите, в който може да видите лика ...
Предлагат 1600 лева заплата за юрисконсулт в община Пловдив с три...
Пловдивчани извиха огромни опашки за върбови клонки
Хиляди остават без вода в Пловдив и региона


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).