Разказ от първо лице: 2 момичета и 2 момчета бяха в шок, шофьорът едва говореше

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (11)
09:44 / 25.11.2023
17456
Свидетел на катастрофата в квартал "Христо Смирненски", станала наскоро,  разказа за потресаващи подробности от инцидента, за който Plovdiv24.bg информира.

По думите му бързата реакция на хората наблизо е предотвртила по-голяма трагедия. Ето и целия разказ:

"Бях в нонстопа на ъгъла, когато стана инцидентът. Веднага скочих да видя дали всички са добре. Четирите пътници бяха в шок, 2 момичета и 2 момчета. Шофьорът едва говореше, оплака се, че го боли цялото тяло и започна да губи съзнание.

Други хора дойдоха от нонстопа и донесоха вода. През това време шофьорът на таксито, който засече субаруто, веднага се обади на 112, за да им съобщи, че е причинил ПТП и има пострадали.

Докато помагах на пътниците да напуснат автомобила, предницата започна да гори. Най-вероятно от удара със стълба са се скъсали маркучи или тръби за гориво и много вероятно от полупадналия стълб ток да е подпалил горивото. Разбира се, това трябва да го установят разследващите. По най-бързия начин изкарахме всички извън колата, имаше и други хора, които помогнаха за това.

Попитах шофьора дали има газова бутилка в колата, отговора беше положителен. Веднага започнах да спирам движещите се коли наред, за да им искам пожарогасители. Изпръскахме 4 пожарогасителя и овладяхме ситуацията. Пожарната и линейката се забавиха около 15 минути. Ако някой беше в критично състояние, не знам какво можеше да се случи.

За щастие всички пътници са били с колани, еърбеците бяха отворени също. Автомобила беше със софийска регистрация, въпреки че в днешно време това не значи абсолютно нищо. Дано хората са добре".

Този браузър не поддържа видео елемента.


Виж коментарите (11)
Още новини от Новини от Пловдив:
Положението с градския транспорт в Пловдив е критично
Пловдивчанин: Добре че жена ми издърпа детето!
Цвета Караянчева в община "Родопи": Имаме амбиция за открито упра...
Загадка от "Кючука": Кой е с предимство?
Чудесни новини за детето, малтретирано в Пловдив: Добре е и ходи ...
Наглостта на тарикатите в Пловдив няма край


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).