Разглеждат темата "Трафик на хора: време за действие" на кръгла маса в панаира

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
13:51 / 18.11.2008
664
Националната комисия за борба с трафика на хора съвместно с Международния институт за сигурност и сътрудничество организират кръгла маса в Пловдив на тема: "Трафик на хора: време за действие". Срещата ще се проведе на 20 ноември от 11 часа в палата 11 на панаира. Поводът е предстоящата национална кампания "16 дни против насилието над жени".

За участие са поканени представители на правозащитни институции, органи на местната власт, представители на международни, неправителствени и граждански организации. 

В рамките на кръглата маса ще бъдат разгледани практически случаи, специфични за определения регион, както и изложени фактологически данни. Предвижда се да бъде анализирано действителното състояние на проблема в региона. Използвайки мултидисциплинарен подход и в конструктивна обстановка, ще се разгледат възможностите и предложенията за противодействие на трафика на хора и подпомагане разрешаването на конкретни проблеми, на базата на аналитичната обработка на данните и обмен на мнения на различните участници.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
Кръгла маса за домашното насилие в Пловдив
Обучение за бърза реакция и евакуация при бедствени ситуации се п...
Теодор Христов, БСП: На пациентите не бива да се гледа като на хо...
Изряден шофьор опита да подкупи полицаи на оживен булевард в Плов...
Пловдивчанин: Надявам се с това предложение поне да имаме някакъв...
Претърсиха обитаван от пловдивчанка имот в близко село, находката...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).