Раздават дипломите на 90 фармацевти в МУ-Пловдив

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (1)
11:38 / 14.04.2018
5065
90 студенти от “Факултета по фармация" на Медицински университет – Пловдив ще получат своите дипломи за висше образование на образователно-квалификационна степен "Магистър“ с професионална квалификация "магистър-фармацевт“. Изпращането на десетия випуск ще се състои в понеделник, 16 април, на тържествена промоция от 11 часа в Дома на културата "Борис Христов“ в Пловдив.

От всички дипломанти 60 са български граждани и 30 – чуждестранни.
С отличен успех от следването и от държавните изпити са петима студенти. Средният успех от следването за целия випуск е добър 4.22, а от държавните изпити – добър 4.32.

Тържествената церемония ще се води от декана на факултета – проф. д-р Людмил Пейчев. Промотор ще бъде проф. Росица Манчева - дългогодишен преподавател в МУ-Пловдив.

Според Националната рейтингова система на висшите училища в България възпитаниците на Фармацевтичен факултет на МУ-Пловдив намират почти 100% професионална реализация. 

Виж коментарите (1)
Още новини от Новини от Пловдив:
Справедливост застигна шофьор на автобус в Пловдив
Собственици на масиви: Изкупуват ни черешите по 8 лв., в Пловдив ...
Локомотив блъсна камион на малко познат прелез в Пловдив
Три автомобила са замесени в опасната каскада в Кючука
Кола се обърна в Кючука, пожарникари вадят жена и дете
6 дни улица в Стария град е затрупана от самосрутила се къща


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).