Ралев за бул. "Марица-север": Това е нещо, което ще се случи

Автор: Мария Морунова
Коментари (2)
15:16 / 18.11.2015
5776
Администрацията на "Северен" не се отказала от проектирането на бул. "Марица-север". Това заяви райкметът на "Северен" Ральо Ралев, предаде репортер на Plovdiv24.bg.

"Това е нещо, което ще се случи", категоричен бе Ралев.

Той обясни, че плановете на районната администрация са бул. "Марица-север" да бъде проектиран след като бъде направен проектът за укрепване и социализация на речното корито на Марица, а за това как да се социализира коритото на реката в момента тече обществена поръчка за избор на изпълнител.

"Имаме няколко интересни идеи, които ще коментираме с проектанта, който ще бъде избран за коритото на Марица, дали са удачни. Такава идея е да има включване от булеварда към коритото - как ще стане това обаче, ще кажат проектантите. Дали ще е с някакви еркери, дали с понтони или друго тепърва ще мислим, ние не сме архитекти", коментира Ралев.

Той припомни, че в новия мандат предстои и изграждането на бул. "Северен" между Адата и "Брезовско шосе". Това ще стане с пари от 30-милионния заем, отпуснат от Европейската банка за възстановяване и развитие. Но първо трябва да се завърши реконструкцията на "Коматевско шосе".

Виж коментарите (2)
Още новини от Новини от Пловдив:
Фолклорно събитие ще разтърси Прослав
Известна рожденичка имаме и днес
Ако видите този мъж, веднага се обадете на полицията в Пловдив
Гладиаторска среща на емблематично място в Пловдив
Заместник-министър в Пловдив: 33 млрд. лева европейски пари е опо...
В Пловдив прекъснаха преводача на Митрофанова, речта звуча само н...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).