Пускат свободен риболов на Гребната

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (5)
09:25 / 15.06.2017
11410
В неделя - 18-и юни, от 07.00 ч. до 17.00 ч., ще се проведе свободен риболов от северната страна на Гребния канал в Пловдив. В съоръжението се осъществява постоянен експертен контрол по отношение на растителността и видовете риба. Именно с цел установяването на моментното биосъстояние се препоръчва и провеждането на контролния улов.

Участниците трябва да спазват стриктно определените правила, а именно - да имат актуален билет за риболов, да прилагат единствено разрешените от закона способи за улов, като е разрешено използването на до 2 въдици на човек; маломерните рибки да се връщат обратно във водата; общият улов на участник не трябва да е повече от 5 килограма.

По време на мероприятието ще бъдат предприети необходимите мерки за предотвратяване на достъпа на автомобили на участници в риболова на територията на Гребния канал. При провеждане на мероприятието трябва да се спазват разпоредбите на Наредба за осигуряване на обществения ред.

Виж коментарите (5)
Още новини от Новини от Пловдив:
Справедливост застигна шофьор на автобус в Пловдив
Собственици на масиви: Изкупуват ни черешите по 8 лв., в Пловдив ...
Локомотив блъсна камион на малко познат прелез в Пловдив
Три автомобила са замесени в опасната каскада в Кючука
Кола се обърна в Кючука, пожарникари вадят жена и дете
6 дни улица в Стария град е затрупана от самосрутила се къща


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).