Първото по рода си предприемаческо състезание в ПУ е към своя финал

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
10:23 / 02.11.2022
602
Първото издание на конкурса за най-добър старт-ъп проект на ПУ "Паисий Хилендарски" е към своя финал. На 22 октомври 2022 г. изтече крайният срок за изпращане на проектните предложения. На този етап от конкурса всеки от проектите ще бъде рецензиран, съобщиха от висшето училище. Форумът се провежда под патронажа на ректора на висшето училище – проф. д-р Румен Младенов.

След рецензиите ще бъдат определени проектите, които ще бъдат допуснати до втория етап. Той ще се състои на 5 ноември 2022 г., събота, от 9:00 ч. в 7-ма аудитория на ректората, когато допуснатите екипи ще имат възможност да презентират своя проект. Организаторите допълват, че в рамките на същия ден журито ще определи проектите, които следва да заемат първо, второ и трето място.

На 6 ноември, неделя, от 11:00 ч. в зала "Пловдив“ на хотел SPS, на адрес бул. Освобождение №3, ще се проведе церемония по награждаване на спечелилите проекти. Компаниите - спонсори на събитието, ще връчат специални награди и подаръци на участниците, ще има много изненади и коктейл за всички присъстващи.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
Хлапетии на колела с бясна скорост минават на червено, вбесиха шо...
Областният управител на Пловдив каза кога разширяват най-натоваре...
Архитектурният шедьовър на Родопите, в който може да видите лика ...
Предлагат 1600 лева заплата за юрисконсулт в община Пловдив с три...
Пловдивчани извиха огромни опашки за върбови клонки
Хиляди остават без вода в Пловдив и региона


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).