Пропаднала шахта на "Цар Борис III Обединител" - капан за шофьорите

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (5)
11:45 / 22.06.2010
2595
При преасфалтиране на бул. "Цар Борис III Обединител" преди около месец, в западното платно непосредствено преди тунела откъм Чифте баня, ревизионна шахта на ВиК е останала с 10 см. по-ниско, научи Plovdiv24.bg след сигнал от наш читател за образувалата се яма, в която редовно пропадат автомобили. Капанът се състои в това, че до последно няма реална видимост към образуваната неравност и дълбочината й се усеща едва при хлътване в нея.

Главният експерт по капитално строителство в район "Централен" Светлана Нешкова нареди незабавна проверка, която установи, че са изпратени две писма до ВиК да изравнят шахтата с пътната настилка, но това така и не е направено. След нашия сигнал водното дружество е било подсетено за трети път. Оттам обещаха пред наш репортер шахтата да бъде повдигната в близките дни, така че да не представлява проблем за шофьорите, а впоследствие трасето ще бъде преасфалтирано от фирма подизпълнител.

Междувременно стана ясно, че ямата на бул. "Христо Ботев", за която писахме преди две седмици, вече е запълнена и пътят е с една идея по-безопасен.

Виж коментарите (5)

Още по темата (1):
22.06.2010 Преасфалтират пропадналия участък до тунела в събота
Още новини от Новини от Пловдив:
Асфалтираха най-новата улица в Пловдив, строителите блокираха кол...
Производители бесни: Нямат ли срам? Купуват марулята от борсата з...
Наглеци и некадърници
Сигнал: Това истина ли е?
Скандалът в БСП Пловдив-област се разраства, намекнаха за еднолич...
Румънци продадоха на двойка от Пловдив този пръстен! В заложна къ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).