Продължават договорите на асистентите на хора с увреждания

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
15:38 / 26.05.2010
1581
До 31 декември 2010 година се удължава срокът на действащите договори по Националната програма „Асистенти на хора с увреждания", съобщи директорът на Дирекция „Социално подпомагане" - Пловдив, Надя Танева.

Дирекциите „Социално подпомагане", в качеството им на работодател по дейността „Личен асистент", ще сключат анекс към действащите договори по Програмата, с който да се удължи срокът им на действие до края на годината. Към действащите трудови договори на личните асистенти, които са със срок до 30 юни и са за период по-малък от 6 месеца, ще бъдат сключени допълнителни споразумения до пълна 6-месечна заетост.

Новите трудови договори с лични асистенти се сключват в рамките на определените средства по Програмата, за срок от 6 месеца при 6-часов работен ден, но не по-дълъг от 31 декември 2010 г., уточни Танева.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
Провериха сигнал срещу любима хижа недалеч от Пловдив
Бойко Борисов със силно обръщение от Пловдив към избирателите
Манфред Вебер от Пловдив: По-силни сме от всякога
Урсула фон дер Лайен цитира Христо Ботев в Пловдив
Росен Желязков: Европа е преживяла най-кървавите и опустошителни ...
Костадин Димитров: Това е едно историческо за Пловдив събитие


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).