Продавач не позволи на майки с колички да се скрият от дъжда под тентата му

Автор: Васил Динев
Коментари (37)
13:20 / 01.10.2017
28222
Читателка на Plovdiv24.bg се оплака в редакцията ни за изклюително грубо отношение от продавач в магазин на Главната. Ето какво ни разказа тя:

Здравейте,за първи път ви пиша, тъй като бях крайно разочарована от отношението на един продавач в магазин за gsm аксесоари. Магазина се намира на голямата главна до H&М.Около 14ч днес започна да вали силен дъжд, при което аз и друга майка,като двете общо сме с три деца, две от който в количка,се скрихме под навеза на магазина.

Продавачът се извика от вътре да се махнем от витрината. Ние му отговорихме, че сме се скрили от дъжда, което е очевидно и че сме се скрили заради децата. Неговият отговор беше, че ако не се махнем ще прибере тентата и ще ни остави на дъжда!!!

Това нормално човешко отношение ли е питам? Как може да гониш на дъжда майки с деца,при условие,че не сме дори влезнали в магазина, а стоим отвън.

През цялото време до него беше едно момиче продавачка, която само се хилише...Това е снимка на магазина и продавачът в него.

С уважение! Хубав ден!


Виж коментарите (37)
Още новини от Новини от Пловдив:
Хлапетии на колела с бясна скорост минават на червено, вбесиха шо...
Областният управител на Пловдив каза кога разширяват най-натоваре...
Архитектурният шедьовър на Родопите, в който може да видите лика ...
Предлагат 1600 лева заплата за юрисконсулт в община Пловдив с три...
Пловдивчани извиха огромни опашки за върбови клонки
Хиляди остават без вода в Пловдив и региона


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).