Предстои провеждането на Ден на репродуктивното здраве

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
08:45 / 07.06.2010
762
Ден на репродуктивното здраве, организиран от сдружение "Зачатие", ще се проведе на 12 юни под надслов "Поглед към мъжкия стерилитет". В конферентната зала на Новотела водещи специалисти в областта на репродуктивното здраве ще представят свои постижения и ще провеждат безплатни консултации.

Записването става на: drz2010.zachatie@gmail.com или тел: 0885 70 85 99.

Над 270 000 двойки у нас са изправени пред репродуктивни проблеми. При половината от тях безплодието се дължи на мъжа. При навременно компетентно лечение повечето проблеми, свързани с мъжки или женски стерилитет, са преодолими. Всяко семейство има нужда от информация и подкрепа от специалисти в репродуктивната област. Идеята на инициативата е да подпомогне този процес, като обърне специално внимание тази година на проблемите, свързани с мъжкия стерилитет.

Денят на репродуктивното здраве ще започне с концерт, който ще се състои в петък от 18 часа на централния площад. В него ще вземат участие певицата Мая Нешкова, група HeadStone, спортен клуб "Самодива" с худ. ръководител Даниела Трифонова. Водещ ще бъде Димитър Павлов.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
Брутална тапа до Пловдив: Десетки коли и камиони в задръстване за...
Бащата на Никол: Лекарите казаха, че буквално са я събрали
Пловдив влиза в епизод от световноизвестната поредица "Съкровища ...
Търси се кой да чисти гробищата в Пловдив
БСП Пловдив представи кандидатите си в район "Южен"
Две бременни жени с опасност за живота бяха спасени в Пловдив!


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).